Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Acne crèmes, wat doen ze voor jou?

Er zijn talloze crèmes en andere cosmetische producten te vinden bij de voordeeldrogist en bij cosmeticawinkels, maar of ze echt iets doen en dus bijdragen aan een betere en acnevrije huid dat is de vraag. Alleen een crème dat zou wel erg kort door de bocht zijn, want acne vraagt om meer dan alleen een smeerseltje. De dode huidcellen, verhoogde talgproductie en de huidbacterie p. acnes zorgen voor een voedingsbodem waarop acne gedijt. Puisten en mee-eters zijn het gevolg. Wij stellen graag eerst het huidtype vast. Kijk op https://huidzorgwinkel.nl/acne

Heb je een droge huid dan zijn de doorsnee acneproducten niet voor de hand liggend, want je droogt er je huid vaak alleen maar verder mee uit. Wanneer je dat wilt dan kun je eerst een gratis huidanalyse doen op https://www.huidadvies.huidzorgdrenthe.nl/en aan de hand van de uitkomsten hiervan kun je de producten bestellen die het beste bij jouw huidtype en huidprobleem (acne) passen.

Wij stellen veelal de volgende stappen voor

  1. Een milde reiniging van je huid voor, dus begin niet met scrubs of andere agressieve producten. Gebruik een goede cleanser.
  2. Om je huid te kalmeren met een exfoliant. Dode huidcellen worden verwijderd met milde zuren (pas wel op met salicylzuur). De huid kan ook worden gekalmeerd met een serum. Het beste is dat je het gebruik van exfolianten en serums opbouwt. Dus bijvoorbeeld om de dag gebruiken is een goed begin.
  3. Het verzorgen van je huid is nu aan de orde. Dat kun je het beste doen met een moisturizer die goede werkzame stoffen (actieve ingrediënten) bevatten
  4. Dit is wel de laatste maar zeker niet de minst belangrijke stap: het beschermen van je huid met een Prevention met hoge SPF


Misschien ben je benieuwd naar de werking en wil je eerst een trialkit proberen. Hiermee kun je zeker al verbetering bespeuren en wil je op een gegeven moment niet anders meer. 

*het kan voorkomen dat je acneklachten iets verergeren nadat je bent begonnen met de producten van IMAGE Skincare, maar dat betekent dat een verbetering wordt ingezet.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Website ontwerp Eyemedia