Afspraak maken
0591 - 70 80 01

WAT DOEN WIJ BIJ ACNE?

In onze praktijk behandelen we acne o.a. met PEELINGS. Een peeling is een efficiënte en effectieve manier voor de behandeling van acne, pigmentvlekken en huidverjonging. Meer informatie over de peelings bij acne vind je hier.

Ook behandelen we acnelittekens met de DERMAPEN TM. Dit is een handzaam apparaatje (letterlijk een pen) waarmee we zelfs plaatsen op het gelaat moeiteloos kunnen behandelen waar je normaal gesproken lastig bij kunt, zoals op de neus(vleugels), rond de ogen en de lippen.

Daarnaast is MICRODERMABRASIE ook nog een goede en veilige behandeling waarmee we huidverbetering in de praktijk brengen. De bovenste huidlaag wordt dan als het ware ‘gestraald’, waardoor oude en dode huidcellen met zeer kleine natuurzuivere kristallen worden verwijderd.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Website ontwerp Eyemedia