Afspraak maken
0591 - 70 80 01

ACNE BEHANDELEN MET LASER

Ons laserapparaat, de Lumenis ResurFX TM is speciaal ontwikkeld om ingezet te worden voor het verbeteren of verjongen van je huid. Met dit laserapparaat kunnen wij naast acne en acnelittekens ook rimpels met succes behandelen. Het verbeteren van de huidtextuur en de algehele uitstraling van jouw huid krijgen een boost met deze behandelmethode. Alleen artsen of huidtherapeuten mogen deze behandelingen uitvoeren. Door middel van dit laserapparaat kan de huidtextuur verbeteren. Je huid krijgt er een boost van en dat kan ook positieve invloed hebben op jouw gevoel van 'lekker in je vel zitten'.

Er zijn veel opvallende resultaten geboekt bij het verminderen van littekens en acne met behulp van laserapparaten die op verschillende lichtfrequenties of golflengtes hun helende werk doen. Door de steeds geavanceerdere techniek kunnen we jou behandelingen en zorg bieden volgens de meest actuele ontwikkelingen. De unieke fractionele technologie (dat wil zeggen dat de huid in fracties wordt behandeld), zorgt voor een comfortabele, snelle en effectieve niet-ablatieve techniek. Dit betekent dat de bovenste huidlaag niet wordt aangedaan tijdens de behandeling en dat de huid slechts wat rood wordt en sneller herstelt.

De magie van licht bij acne

Licht wordt in de medische wereld voor uiteenlopende toepassingen gebruikt. Maar hoe kunnen op licht gebaseerde systemen tot een therapeutisch effect leiden? Het geheim zit ‘m in de juiste kleur en frequentie van licht. Een wetenschap op zich, die zijn nut in de praktijk heeft bewezen. De ResurFX TM werkt met licht in het niet zichtbare deel van het spectrum. Door licht met deze frequentie wordt waterstof in de huid zodanig opgewarmd dat deze verdampt en er minuscule gaatjes in de huid ontstaan. Dit is erg effectief bij onder andere acne littekens.
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Website ontwerp Eyemedia